Kanatakod
30 min.
Prindi
Koostisosad:
Täidis- Kanafilee, Well done 400 g
- Kurkum, Well done 1 tl
- Jahvatatud köömen ½ tl
- Cayenne pipar ½ tl
- Oliiviõli, Well Done 1 tl
- Konservmais, Well done 180 g
- Kapsas ¼ tk
- Sibul ¼
- Koriander, Well done
- Sool 1 tl
- Must pipar, Well Done ½ tl
- Maitsestamata jogurt, Well done 140 g
- Laim ½
- Taco maitseaine 1 tl
- Tortillad või jääsalatilehed, Well Done 4 tk
Valmistamine:
1. Riivi kapsas, haki sibul ja paar lehte koriandrit ning tükelda kanafilee väiksemateks tükkideks.
2. Sega keskmises kausis kana, kurkumipulber, jahvatatud köömned, cayenne pipar, sool ja must pipar.
3. Kuumuta suurel pannil oliiviõli. Lisa kana ja prae kuniks kuldpruun (umbes 7-10 minutit). Sega väikses kausis jogurt, laimimahl ja taco maitseaine. Suures kausis sega riivitud kapsas, nõrutatud mais, hakitud koriander ja sibul.
4. Lisa valmis kana köögiviljadele.
5. Serveeri tortillades või jääsalatilehtedes. Pane peale ka jogurtikaste. Naudi!
Nõuanded:
- Kanatako jaoks võid kasutada ka kanahakkliha.
- Kui soovid vürtsikamat takot, lisa kanasegule rohkem cayenne pipart.
- Kastmele võid lisada ka muid koostisosi, näiteks riivitud juustu, hapukoort või salsat.